O nama

Tradicija duga 60 godina

Po povratku iz SR Njemačke, Vinski Juraj osniva obrt pod nazivom "Vinski Juraj brušenje i popravak widia alata", tada prvu privatnu radionicu te vrste na prostoru bivše Jugoslavije.

Danas obrt "Vinski Juraj alati" sa sjedištem u Karlovcu specijalizirao se za izradu i servis alata za obradu drva i materijala na bazi drva, PVC-a, te aluminija. Savjesnim, predanim i vizionarskim radom svih djelatnika obrt “Vinski Juraj alati” konstantno podiže granicu kvalitete svojih proizvoda. To postiže stalnim pračenjem trendove u svojoj grani djelatnosti, te uvođenjem najsuvremenije tehnologije.

U želji konstantnog podizanja kvalitete te zadovoljavanja zahtjeva kupaca obrt je uveo "Sustav upravljanja kvalitetom" ISO 9001 koji osigurava nesmetan izvoz proizvoda na tržište Europske unije.

vinski juraj hala
vinski juraj hala

 

Kao odgovor na tržišni nedostatak cjelovite ponude profesionalnog alata za finalnu obradu drva osnovana je sestrinska tvrtka "Vial d.o.o.".

"Vial d.o.o." generalni je zastupnik tvrtke "Metal World-a" iz Italije, nudi njegov kompletan asortiman alata, no ujedno predstavlja čvrstu sponu između "Metal World-a" i obrta "Vinski Juraj alati", koji je preuzeo servisiranje i održavanje njihovih alata u Hrvatskoj i široj regiji.

vinski juraj radnici
vinski juraj radnici
vinski juraj proizvod
vinski juraj proizvodi
We use cookies
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.